Evenimente Speciale

ZI DE NASTERE

Se apropie ziua ta de nastere si nu stii unde ai putea sa te bucuri de o petrecere pe cinste?
Vrei sa organizezi o petrecere surpriza unei persoane dragi si cauti o locatie deosebita?
Restaurant LA PAPANU este alegerea perfecta pentru o aniversare de neuitat!
Vei avea o surpiza din partea casei.
Te așteptăm pe tine și ai tăi cu drag!

CUNUNIE

Restaurantul LA PAPANU îți este alături într-una din cele mai importante momente din viața ta!
Indiferent dacă îți dorești o petrecere simplă de cununie civilă sau vrei să inviți mulți oameni și să ai un program artistic, Restaurantul LA PAPANU este alături de tine.
Te așteptăm pe tine și ai tăi cu drag!

BOTEZ

Știm cât este de important botezul copilului tău. Te asigurăm că Restaurant LA PAPANU te ajută să ai un botez de neuitat.
Botezul celui mic este cel mai important eveniment din viața lui! Ia legătura acum cu noi, echipa restaurantul La PAPANU, iar cel mic va avea parte de cea mai bine organizată si frumoasă petrecere de botez!
Te așteptăm pe tine și ai tăi cu drag!

CORPORATE

Petrecerile corporate sunt la modă și fiecare companie face tot posibilul să găsească activități și locații cât mai deosebite pentru ca angajații să se simtă cu adevărat răsfățați.
La Restaurantul LA PAPANU găsești stilul și eleganța de care ai nevoie, fiind locația ideală pentru petreceri corporate.
Te aşteptăm în Centrul Vechi al Craiovei.

Evenimente Restaurant La Papanu

Seara Greceasca Special Guest Greek4u | La Papanu

Vineri – 19 Iulie – ți-am pregătit încă o Seară Grecească cu muuult #ChefDeViață . Pe scenă va urca binecunoscuta formație Greek4u, gata să încingă atmosfera și să ducă distracția la nivelul special

Dan Bitman si Nikolaos Papadopoulos

Dan Bitman si Nikolaos Papadopoulos | Restaurant La Papanu
Vineri 7 Iunie
Fie că vii cu prieteni, colegi sau rude, știi că vinerea este seara în care te bucuri de muzică live într-o atmosferă deosebită.

Petrece 8 Martie - Ziua Femeii

💄 Doamnele, domnişoarele şi domnii vor petrece într-o atmosferă deosebită, elegantă şi modernă.
De Ziua Femeii, va pregatim un cadru de petrecere, cu muzica Live si un meniu deosebit!
🆓 🍾🥂 Sampanie din paretea casei!

Benvenuti a tutti ! 8 Feburuarie

Vinerea aceasta “La Papanu” va asteapta sa ne continuam calatoria prin gastronomia mondiala facand oprire si in frumoasa Italie. Va asteptam,ca de obicei, cu o atmosfera placuta, acompaniati de nelipsita muzica live si de preparate gastronomice reprezentative Italiei.

Seara Greceasca 25 Ianuarie 2019

La Papanu va invita vinerea aceasta, sa petrecem impreuna pe ritmuri balcanice acompaniati de muzica greceasca si cele mai desavarsite preparate culinare special alese din gastronomia greceasca.

Ce faci Sambata asta? 19 Ianuarie 2019

“La Papanu”, te asteapta sambata aceasta cu protap de porc, muzica populara de cea mai buna calitate, cele mai fine bauturi si cea mai distinsa atmosfera! Daca ai trecut pe la noi stii ca o sa faci cea mai buna alegere pentru un weekend perfect.

Seara Mediteraneana 18 Ianuarie 2019

“La Papanu” va asteapta vinerea aceasta la o cina cu specific mediteranean; meniul nostru este compus dintr-o gama variata de fructe de mare , acompaniate de cea mai desavarsita gama de vinuri si cea mai buna muzica live.

Seara romaneasca cu protap si taraf

Începem anul 2019 cu petrecere romaneasca acompaniata de berbecut la protap si muzica de petrecere. Tu vino cu gasca si buna dispozitie si noi iti oferim aperitivul din “partea casei” !

Revelion 2019

Petrecere de Revelion 2019. The Fives vor asigura distractia 100% live si tot pentru voi includem si o surpriza muzicala, Lavinia Parva.
450lei/persoana si oferim discount de 10% grupurilor de peste 10

Seara romaneasca cu protap si taraf

Începem anul 2019 cu petrecere romaneasca acompaniata de berbecut la protap si muzica de petrecere. Tu vino cu gasca si buna dispozitie si noi iti oferim aperitivul din “partea casei” !

Formular rezervare

4 + 12 =